THELOVEBAGAGE printable weekmenu

voorbeeld weekmenu

Joehoe! Misschien heb je het al voorbij zien komen op Instagram als je mij daar volgt ( zo niet dan kan je mij natuurlijk altijd vanaf vandaag gaan volgen, Klik dan hier om naar de instagram pagina te gaan) Maar een week geleden deelde ik daar via stories of er ook mensen waren die het leuk vonden om het THELOVEBAGAGE weekmenu te kunnen krijgen als printable en uit de poll over wie het het weekmenu wel zou willen hebben kwam een grote meerderheid die JA zeiden.

Misschien hebben jullie het al wel eens in de vlogs vanuit Uruguay gezien dat ik altijd een weekmenu gebruik, of nouja als we alleen wonen want nu we nog bij mijn ouders zitten is een weekmenu wel wat lastiger voor ons allen om te maken maar anyway ik gebruik dus altijd graag weekmenu’s! Zo weet je gewoon thuis wat er op de planning staat qua eten en weet ik wat ik moet inkopen, en niet dat ik in de koelkast kijk en denk uhhh welke producten waren ook alweer voor welk gerecht?. Echter zo kieskeurig als ik ben vind ik het wel altijd lastig om mooie planner te vinden met de juiste indeling of ik vind vaak de planners te duur.

Zo besloot ik dus een tijdje terug om mijn eigen weekmenu te maken zodat ik eentje had die helemaal mijn smaak was en ik zelf kon inrichten naar hoe ik een weekmenu het handigste vind. En nu …. nu is het moment dat. ik het weekmenu met jullie deel zodat jullie ook THELOVEBAGAGE weekmenu kunnen downloaden/printen en gebruiken!!.

Het weekmenu is een a4 formaat dus zodra je hem hebt uitgeprint hoef je niet nog eens te gaan knippen / plakken om het goede formaat te krijgen, enne er is gewoon genoeg ruimte om te schrijven!;).

Er zijn meerdere quotes te downloaden dus je kan afwisselen, of allemaal hetzelfde mag ook natuurlijk , It’s up to you! Alle linkjes voor jouw eigen printable THELOVEBAGAGE weekmenu staan hieronder. Have fun!! enne stuur je me even een fotootje door of tag je mij op instagram als je er gebruik van maakt?! Vind ik namelijk super leuk om te zien hoe je hem gebruikt!😄😄

 

Klik hier voor het Sorry when i was hungry weekmenu!

Klik hier voor het Party without cake weekmenu!

Klik hier voor het Cook with wine weekmenu

Klik hier voor het Your body is an amusement park weekmenu!

Klik hier voor het The only time to eat diet food weekmenu!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: