Hé jij daar!

dusseldorf

hé is it for real? Na hoe lang niks te hebben geschreven weer een blog? Gek hé.  Ik ben altijd nog aanwezig online maar dan eigenlijk via youtube,  en al voor langere tijd niet meer op mijn blog. Maar toch kriebelt het wel vaak om een blog te schrijven.

Waarom ik dan als het vaak kriebelde om wat te schrijven het niet deed? Sja… Ik vond het vervelend aan mijzelf dat ik grammatisch niet zo kundig was en dat werd ook steeds meer naarmate ik langer uit Nederland was. misschien iets heel normaals ( ik ben ook nooit een genie geweest met de Nederlandse grammatica to be honest) Maar daardoor haakte ik wel snel af met het bloggen. Met het volgen had ik daar geen probleem mee ondanks ik daar ook vaak genoeg niet uit mijn woorden kom.

Anyway, Ik kreeg de afgelopen weken mailtjes van mijn website host dat ze het jaar abonnement wouden verlengen en toen dacht ik – ga ik dit doen?-  En zo ja dan moet je er echt wat mee gaan doen mevrouw Prins zei ik tegen mijzelf.

Dus hierbij, het moge duidelijk zijn. Ik heb iets ieniminie geschreven, ik heb mijn abonnement verlengt en ik ga een poging doen om weer de blog van the love bagage tot leven te brengen.

Nu sluit ik deze korte blogpost/mededeling af met een vraag aan jullie.  Als je al een bezoeker was van mijn blog, wat vond jij de leukste posts om te lezen? Ben je nieuw hier? Wat vind jij leuk om te lezen op blogposts? Zie je graag inspiratie dingen, veel foto’s? recepten? Let me know!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: