Weetje

tlbheader

Zo, dat is lang geleden dat ik het toetsenbord heb aangeraakt om een blogpost te typen. Eigenlijk zou ik dit geen blogpost mogen noemen maar agh, laten we maar niet te moeilijk doen;).

Ik heb lange tijd best wel met inspiratieloze vingers gezeten, oftewel ik kwam maar niet op de woorden die ik wou schrijven en delen met jullie en ik merk zelfs nu met het typen van deze post dat ik heel lang moet denken over hoe en wat ik precies wil opschrijven. Gelukkig is dit niet zo’n hele moeilijke, diepzinnige, emotionele of dergelijke post. Nee dit is gewoon een update post want weet jij al…..

Dat ik sinds 3 week  elke dinsdag een weekvlog post op mijn youtube kanaal? ( Mijn kanaal vind je door hier te klikken) Ik heb al eerder gehint op de blog dat ik een nieuwe camera had zo o.a voor filmpjes en foto’s en voor nu geniet ik heel erg van het vloggen, het editten van de vlog en het maandag online zien te gaan en zo ook de reacties/views you name it van jullie allemaal.

Het is geen oud nieuws dat op mijn blog de persoonlijke posts ontzettend goed scoren en zo ging ik al veel langer terug al van duidelijk minder food posts meer naar bijna fulltime bloggen over mijn persoonlijke dingen. Denk aan het Moederschap, het expat leven, ervaringen, cultuur verschillen etc. Eigenlijk alles waar een persoonlijk tintje aan zat vonden jullie ( en vinden!) leuk om te lezen en ik geef jullie geen ongelijk, ik vind namelijk niks leukers dan in iemands leven spieken en mezelf ermee te vergelijken ( in positieve zin) ;)

In ieder geval voor nu kun je elke maandag terecht bij THELOVEBAGAGE youtube om te spieken in mijn leven. Ik zal mij eerst focussen op het vloggen, ik wil toch ook een beetje het filmen onder de knie krijgen en het awkward gevoel van voor de camera praten gaat beetje bij beetje weg. Maar in de nabije toekomst denk ik zeker aan meer videos buiten de vlogs om, Matias zei al laatst tegen mij ‘wanneer gaan wij de lip lezen challenge doen? of the who knows who best challenge?’

Ik hoop jullie als trouwe bezoekers of af en toe bezoekers zeker terug te zien volgende week maandag bij een nieuwe vlog! Enne als je nog een leuke suggestie hebt of iets wat je dolgraag wilt zien, laat dan zeker een berichtje achter op Facebook of onder de video, ik vind het altijd erg leuk om jullie ideeën en meningen te horen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: