Youtube?

IMG_1205Toen ik nog kindloos was om het zo maar even te noemen, bracht ik mijn tijd in (vooral) Argentinië en Colombia door met bloggen en andermans blogs lezen. Maar ik was ook een fanatieke vlog kijker van vooral de vlogs van vloggloss, 2wmn, anna nooshin en etc etc. Nu ik moeder ben schiet het eindeloos surfen online er wel vaak bij in maar nog steeds vind ik het super leuk en dan met name de vlogs van anderen, het is toch een soort van big brother die wij zijn zodra we via een vlog in iemand anders leven spieken of een soort down to earth keeping up with the kardashians ( ik ben gek op reality). Nu mijn moeder en broer volgende week op bezoek komen nemen ze niet alleen hun gezelschap voor mij mee maar ook mijn nieuwe camera, de canon g7x mark II oftewel de top vlog camera onder alle online influencers en nu ook voor the love bagage. 

Ik zit al sinds het bestellen van de camera volop te brainstormen wat ik allemaal kan gaan doen online en dan met name het vloggen maar ik weet ook heel goed hoe de realiteit is bij mij. Ik ben een onzekere bange schittert en ja dat zeg ik echt van mijzelf, ik heb al vaak met hele persoonlijke blogs ( die juist onwijs goed gelezen worden) dat ik in spanning zit zodra het online komt en de hele dag door de bezoekersaantallen check of de nieuwe notificaties in de gaten houd en ondanks dat ik best een hoog schijt factor kan hebben betreft de dingen die ik graag wil doen en wat anderen ervan vinden ben ik op persoonlijk vlak wel heel onzeker naar wat anderen van mij zullen vinden. Natuurlijk wil ik graag leuk gevonden worden zodra ik mij bloot geef, wie wilt dat nou niet?

Ik denk best vaak na of ik wel genoeg interessants heb in mijn dagelijkse leven om te kunnen filmen maar aan de andere kant denk ik dan ook dat als juist mijn persoonlijke verhalen het zo goed doen bij jullie als lezer dus waarom zou ik het vloggen niet gewoon doen? Waarom zou ik niet hiermee die hoge schijt factor z’n werk laten doen en gewoon filmen al eindig ik misschien in vloggen voor alleen mezelf als kijker. Dan heb ik in ieder geval leuke herinneringen op beeld vast gelegd die ik ieder moment kan terug kijken denk ik?

Natuurlijk wil ik niet alleen vloggen, ik heb al eerder met onnodige ingewikkelde niet handige zelf in elkaar gezette statieven mijn kook praktijken proberen te filmen want ik vind het veel leuker om een recept te kunnen volgen via de tv dan het te lezen Of zoals je ook op mijn youtube kanaal kan terug vinden candy hauls en challenges en dat is iets wat ik ook leuk vind om naar te kijken dus laat staan om zelf te filmen. Matias heeft me gezegd dat hij best gezellig met me mee wilt doen al mag ik niet the water challenge doen met hem ( water in je mond en elkaar aanstaren, rara wat er gebeurt als er iemand in de lach schiet) Of mag ik ook zeer zeker niet what’s in my mouth challenge doen. Nee het moet vooral gezellig zonder ongein blijven op youtube en zolang dat het is wilt Matias ook zo nu en dan wel in beeld komen met mij ;)

Wat vind jij leuk om naar te kijken op youtube?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: