Take away in my days

De nacht van zondag op maandag was een lastige nacht. Dante werd elk uur wakker en dat is best zwaar moet ik toegeven als je borstvoeding geeft want dan ben jij de enige die er continue uit moet. Om 10:00 ’s ochtends heb ik Matias gevraagd of hij Dante voor z’n rekening wou nemen en desnoods de fles wou geven want ik wou echt even slapen, uiteindelijk sliep ik tot 13:30!

IMG_2643

Ondanks de nacht had Dante een goed humeur en na een paar foto’s maken zat deze foto er ineens tussen. Een foutje maar ik moest zo lachen want hij heeft echt zo’n verleidelijke blik van psst, hey jij daar.

IMG_2722

Dit was de goed gelukte foto! Ik heb niet zo’n moeilijk kind om aan het lachen te maken haha.

IMG_2710

Ik kookte makkelijk vanavond en kookte uit ( ja shame on me) een meegenomen knorr pakket uit Nederland. Matias wou graag dat ik deze meenam dus so be it. Het was beef teriyaki waar ik trouwens kip voor gebruik ipv biefstuk.

IMG_2735

Dinsdag was boodschappen dag en iemand was gewoon vrolijk in slaap gevallen terwijl we hem uit zijn slaapzak haalde. Geen probleem, ik had nog even de tijd vrij om mezelf klaar te maken.

IMG_2748

Normaal met boodschappen doen gaat Dante altijd in de drager. Alleen waren we hem nu vergeten door miscommunicatie. Ik dacht dat Matias de drager in de auto zou doen en hij dacht dat ik dat zou doen. In ieder geval ging Dante voor het eerst in het stoeltje in de winkelwagen en moet ik eerlijk zijn? Ik vond het best eng haha, ik dacht dat stoeltje zit zo hoog, straks klettert het ervan af ofzo.

IMG_2761

Na de weekboodschappen gedaan te hebben ging Matias naar training en heb ik een beetje gerommeld in huis. ’s avonds toen ik boven kwam zag ik mijn netjes opgevouwen was er zo bij liggen. Iemand was op zoek naar een broekje van Dante….

Processed with VSCO with a5 preset

Woensdag ochtend en ik trof de deze meneer slapend op de bank aan. Ik weet niet of het aan de leeftijd ligt dat Dante dit nu meer begint te krijgen maar opeens kan hij zomaar overal in slaap vallen uit zichzelf. Ik vind het prima want zo kan hij ook steeds beter zelf in zijn eigen bed in slaap vallen.

IMG_2819

Het was na ongeveer 5 dagen non stop van regen vandaag heerlijk weer en daar moesten we natuurlijk goed gebruik van maken! We gingen lekker aan de wandel en ik zat een halfuurtje op een bankje te genieten van de zon terwijl Dante sliep.

IMG_2850

Bij thuiskomst sliep Dante nog steeds en meestal zet ik hem dan in de stokke voor het open raam zodat hij lekker kan doorslapen in de frisse lucht. Hij sliep heerlijk totdat er ineens 2 tuinmannen tevoorschijn kwamen met de oh zo zachte grasmaaiers. Raam dicht en Dante wakker was het resultaat.

Processed with VSCO with a5 preset

Donderdag ging Matias wat dingen regelen voor Dante en zijn controles hier en kwam hij daarna ineens thuis met subway. Ik geef toe ik kan zelf zoveel betere en lekkerdere sandwiches maken maar agh soms smaakt dit ook niet heel verkeerd;)

Processed with VSCO with a6 preset

We hadden alweer een heerlijk dagje met het weer ( hallo herfst!) en we gingen lekker een stuk lopen bij de rambla en hadden direct coffee 2go opgehaald, en ohja ook nog een muffin alhoewel die op de foto al op was haha.

IMG_3019

Eenmaal thuis rommelde we wat en terwijl ik ging koken ging Matias naar boven om Dante op bed te doen. Ik vond het na 20 minuten wel verdacht stil en besloot een kijkje te nemen. Zo vader zo zoon zullen we maar zeggen?

IMG_3036

Vrijdag was niet mijn beste dag. Dante had de hele dag zoals ik het noem huid honger en bij alles wat ik wou doen en dacht dat Dante rustig in z’n bed zou liggen begon hij toch weer te rommelen. Vanavond was de verjaardag van Matias zijn oma waar we heen zouden gaan maar toen Matias terug kwam van training zei ik nadat ik mij omkleedde snikkend ik ben zo moe!  En daarmee bedoelde ik niet moe van het slapen maar moe van zo’n rommeldag.

IMG_3069

Matias zette mij op dat moment op de bank met een kop thee en wat lekkers en zei je gaat nu lekker zelf relaxen, ik ga met Dante naar de verjaardag en ga jij maar ff je ding doen. Dat was fijn! Ik kreeg deze foto op de app gestuurd van Dante met zijn overgroot oma ( of moet ik bis abuela? zeggen) En ik genoot even van 3 uurtjes mijn eigen ding doen in alle rust.

IMG_3156

Dante was de nacht van vrijdag op zaterdag wakker tot 04:00, leuk! Gezellig haha. Ik denk door de 3 uurtjes die ik zelf even had ik met de volle goede moed de nacht aan kon en ook Matias was gezellig met ons mee wakker, maar ik merkte nog steeds dat Dante aan het rommelen was zaterdag dus behalve deze ( te donkere) foto van onze laatste droge worst en een beetje oude kaas heb ik geen andere foto’s van vandaag.

IMG_3182

En wat een wonder! Dante sliep van 01:00 tot 10:00 vandaag, wat een goed begin van de zondag! En agh al heb je de hele nacht geslapen, je kan gerust nog een dutje doen op de bank.

IMG_3198

En gelijk al een beter humeur niet waar? We maakte een toren van pisa, en vooral niet te hard lachen Dante anders valt tie om.

En voor de rest was het een typische zondag, luieren dus.

Morgen weer een nieuw begin van de nieuwe week, koningsdag komt eraan en ook hier in Uruguay gaan we het vieren, hoe tof!

Wat zijn jullie plannen met koningsdag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: