De zomer musthave

Waar we vorig jaar iedereen nog zagen rond floaten op een opblaasbare donut is er nu nog iets beters! Wedden dat met dit item je de show steelt en iedereen wel even met je mee wilt dobberen?

Oké de lente is nog maar net begonnen en je zal vast nog niet denken aan je zomerse stranddagen, maar als je deze musthave ziet kan je niet meer om de aankomende zomer heen. Je kan nu namelijk de hele dag, of nee nog beter gezegd de hele zomer lang rond dobberen op jouw eigen opblaasbare unicorn. Say what? ja echt, i’m talking about een opblaasbare unicorn.

Ik denk dat je vorig jaar vast en zeker wel her en der foto’s online hebt zien verschijnen van mensen op mega grote donuts of een opblaasbare zwaan, en ik zelf vond die toen ook al wel tof ( festival proof ook al is er geen water in de buurt, gewoon als stoel/bank gebruiken) en toen ik deze zag dacht ik hé de nieuwe ‘vervanger’ van de donuts en de zwaan, Nice! Het schijnt dat volwassenen tegenwoordig een zwakte voor unicorns mogen hebben;)

Voor het geval je nieuwsgierig bent waar en hoe duur. Op Get floaty kun je de unicorn al voor $99 bestellen ( exclusief verzendkosten) en op  commentseruiner koop je hem voor € 124,90. Goedkoop is die dus zeker niet en ja het is alleen de opblaasbare unicorn, het is helaas niet zo dat die regenbogen en glittertjes brengt.

Zal ik hem kopen voor die prijs? Waarschijnlijk niet haha, krom he! Maar ik vind zoals ik hierboven al zei, oprecht een toffe gadget en als de Kruidvat of Action nou een goedkopere variant zou maken zou ik hem vast en zeker wel aanschaffen, gewoon omdat het een veel te leuke vervanging is voor die saaie opblaasbare bedjes.

bouee-gonflable-geante-licorne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: