Mijn leukste en meest gezochte zoektermen

ideas

Vraag me niet hoe, maar ineens kwam ik bij het stukje zoektermen terecht toen ik mijn statistieken aan het bekijken was. Nog nooit had ik dit gezien en hoe grappig is het  eigenlijk om te lezen hoe mensen via een bepaalde zoekterm op mijn site zijn gekomen. Ik heb de leukste uitgezocht.

Annelot blog voetbal groningen. Misschien niet een hele gekke zoekterm, ik bedoel denk aan Matias (voetbal) en aan mij ( Groningen) en je vind de blog die ik nu heb.

Wat is asado voor vlees. Ja met een Uruguayaanse man kun je natuurlijk verwachten dat ik over hun beroemde asado schrijf. En ik moet eigenlijk zeggen dat ik nooit er stil bij heb gestaan dat asado een soort vlees is. Als ik hier hoor dat we asado gaan eten dan betekent dat voor mij barbecue.

Zwanger eten bij imono groningen. Over zwanger heb ik geschreven en over eten bij imono vast ook wel eens, mijn favoriete sushi plek to go haha maar heb ik deze twee ooit samen gebruikt? Ik weet het niet meer, leuk vind ik het wel.

Schoolkoekjes vroeger, glamour school koekjes, schoolkoek vroeger. Ik heb een artikel geschreven over de schoolkoekjes van vroeger en op de site van glamour kun je volgens mij een soortgelijk artikel vinden. Ik denk dat dit de meest voorkomende zoektermen waren die naar mijn blog leidde. Het artikel over de koekjes kun je hier vinden.

Big tasty saus, big mac saus, zelf maken. Ook dit was een vaak gebruikende zoekterm naar mijn site toe. Ik heb de big mac saus nagemaakt op een dikke vette cheeseburger en wie wilt er nou niet een homemade big mac burger? ;) Het recept voor de saus kun je hier vinden.

foto 1 (1 of 1)

Getrouwd bagage meenemen van ouderlijk huis. Ik vond dit wel een grappige zoekterm en ben ook benieuwd wat de bedoeling was toen diegene dit googlede. Waarschijnlijk legde mijn emigratie, het trouwen met Matias een soortgelijke link

Zwangerschap vertellen met oud en nieuw. Sja als je zoals mij bevalt met oud en nieuw komen mensen al snel uit op mijn blogpost over de geboorte van Dante als ze naar iets origineels zoeken om hun zwangerschap bekend te maken met oud en nieuw. Sorry ik ben alleen bevallen met oud en nieuw, ik heb geen bekendmaking tips voor oud en nieuw haha!

Kom jij altijd op the love bagage via social media of google jij ?

2 gedachten over “Mijn leukste en meest gezochte zoektermen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: