Verandering van The Love Bagage

Na heel wat gesjoemel online met onregelmatige blog updates in mijn tijd in Nederland, waar ik eerst nog had gezegd dat ik juist meer zou gaan bloggen! Ben ik nu weer alleen ( nouja alleen) in Uruguay met Matias en Dante en komt er ook weer regelmaat in mijn leven.

IMG_1361

Ik had mij in september vorig jaar bedacht dat zodra ik in Nederland zou zijn ik zoveel meer kon en zou gaan bloggen omdat ik alles binnen handbereik zou hebben wat mijn lezers,jullie dus ook konden kopen of maken. Ik zou zoveel meer inspiratie hebben en alles doen waar ik normaal een soort van jaloers op was dat andere bloggers het wel konden doen en ik niet.

Nu denk ik bij mijzelf waarom dacht ik nou echt dat ik na anderhalf jaar tijd afwezigheid veel uren zou gaan besteden aan mijn blog terwijl ik eindelijk weer bij mijn familie en vrienden zou zijn en ook nog eens zwanger. Natuurlijk echte bloggers, de bloggers die ik zelf dag in en uit volg maken geen uitzondering en gaan gewoon door omdat het hun werk is, hun inkomen.

Ik daarentegen was zo ongeveer compleet offline gegaan en zelfs de blogs en vlogs die ik elke dag trouw volgde in Argentinië keek ik niet meer omdat ik het veel te leuk en druk had in Nederland. Ik genoot van de mensen om mij heen en het sociale leven die ik een behoorlijke tijd opzij had gezet of nouja opzij.. op de virtuele stand.

Anyway, we zijn nu een half jaar verder en een kind rijker en er begint weer langzamerhand ritme in mijn leven te komen. Ik begin weer her en der vlogs te kijken en blogs te lezen en ook weer zin te krijgen in mijn eigen blog. Maar niet zoals hoe ik ben begonnen met the love bagage.

Toen ik begon schreef ik voornamelijk recepten en gooide ik op maandag een foto diary online. Die diary werd altijd het meest bekeken en zo begon ik beetje bij beetje meer over persoonlijker dingen te schrijven online omdat ik merkte dat ik daar vlotter over schreef en men vond het ook veel leuker om te lezen. Als ik nu namelijk terug kijk naar mijn statistieken zie ik dat een food post máár 80 keer bekeken word en een persoonlijk stukje tot wel 500 keer. Een groot verschil dus.

Ik heb in de loop der tijd mezelf steeds meer ontwikkeld online en daarbij is ook mijn interesse om over te schrijven veranderd. Ik denk dat jullie als lezer het ook wel hebben gemerkt en aan mijn bezoekersaantal te zien zijn de meeste van jullie niet teleurgesteld met die verandering, gelukkig maar!

Maar toch wou ik het nog even persoonlijk toelichten dat ik en hierbij dus The Love Bagage veranderd is. Ik vind het vloggen leuker, updates over Dante, outfit foto’s van hem of ons en ben actief met het elke dag delen van foto’s op instagram ( thelovebagage) of korte filmpjes op snapchat (annelotprins), ik ben minder bezig met uitgebreide recepten en schrijf dus niet meer fulltime daarover op mijn blog.

Ik hoop dat ik regelmatiger leukere en uitgebreide posts met jullie mag gaan delen want het leven is nooit saai met een kind en al helemaal niet met een kind in Zuid-Amerika. The love bagage heeft een mini bagage erbij and there is never a dull moment!

Eén opmerking over 'Verandering van The Love Bagage'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: