Babyshower

Afgelopen zondag was daar een verrassing. Een verrassing voor mij bij mijn ouders thuis en die had ik pas echt door toen ik terug kwam van een bezoekje aan mijn opa en de straat bij mijn ouders toch wel heel vol stond met auto’s.  Als je weet dat er eventueel een babyshower voor je georganiseerd word ga je natuurlijk op alle mogelijke aanwijzingen letten, hetzelfde verhaal als sommige mensen op alles letten om achter het geslacht van de baby te komen. Anyway ik had her en der wel mijn vermoedens, maar had ik ooit verwacht dat de verrassing zo zou zijn? Nee absoluut niet! het overtrof mijn eventuele vermoedens en het was veel beter dan dat.

Ik moet beginnen met dat deze gehele dag georganiseerd was door maar liefst 4 van mijn lieve vriendinnen samen met mijn moeder en dat waar ze aan hadden gewerkt de hele planning van zo’n dag en hoe lief dat ze aan die en die hebben gedacht om uit te nodigen etc  het onwijs mooi was om te zien. Ik kan wel even doorgaan maar ik wil bij deze post alle credits geven aan de ‘organisatoren’ van mijn babyshower, degene die stiekeme meetings hadden om te bespreken hoe en wat ;) Dat ik zulke lieve mensen om mij heen heb die zoiets organiseren, maar!! ook iedereen die erbij waren en het plaatje compleet maakten. Ik heb ontzettend genoten (wel meer dan dat!). Ik zal jullie meenemen en een kleine impressie geven van de dag door middel van foto’s die mijn broer heeft gemaakt (zelfs daar was aan gedacht!)

 

IMG_3397

Om te beginnen kwam ik natuurlijk perplex binnen toen de hele woonkamer vol zat met bezoek en het helemaal versierd was! Hoe mooi is deze tafel waarop allemaal hapjes staan die door iedereen (ja echt iedereen) meegebracht/ gemaakt was .

IMG_3407

En alles was natuurlijk in het blauw/roze want nee! nog steeds weet niemand wat het word en dat houden we ook nog wel even zo ;).

IMG_3424

Een prachtige taart was er gemaakt en eigenlijk vind ik zo’n taart zelfs nog mooier dan zo’n zwangere buik taart en hij smaakte ook nog eens heerlijk met zelfs witte chocolade erin (my favorite!). En je ziet het goed, er staat echt friko op de taart. Zal het kind dit nou heel erg vinden om terug te zien later? Het maakt ook niet uit, ik heb de grootste lol gehad om het feit dat er echt iemand friko op de taart heeft gezet haha.

 

IMG_3429 IMG_3425

Ik heb ontzettend leuke,lieve cadeautjes gekregen. Van kleding (Yes unisex!) tot aan slofjes, doekjes, schrijfboekje, voorleesboekje en zelfs een berenpakje! Maar ik kreeg ook 2 spaarpotten waar iedereen wat in had gedaan omdat ik natuurlijk moet reizen en dus helaas niet alles 123 mee kan nemen aan hebbe dingen. Ik kwam er pas s’avonds achter dat er geld in de potten was gedaan op mening van wat het zou worden en er was 1 kleur die duidelijk won, welke kleur denk jij?

IMG_3419

IMG_3452

En moet ik nog verklappen welke kleur ook hier weer overduidelijk werd gekozen? haha en mijn kleur is gebaseerd op smaak, dus sorry ook hier kan je geen clue vinden over wat het geslacht is ;)

IMG_3472

Natuurlijk werd er spelletjes gespeeld want dat hoort bij een babyshower. We werden in groepjes van 3 geplaatst door middel van een versje die in een doosje zat die iedereen willekeurig koos. Denk aan rije rije rije in (met?) je wagen, in de maneschijn en ……  Nu vergeet ik de ander (oeps) We begonnen met het kan natuurlijk niet ontbreken, raad de baby. Welke foto hoort bij welke naam, wie was wie en mag ik heel trots zeggen dat ik ze allemaal! goed had. desondanks was mijn team wel onderaan met de punten haha.

Vervolgens hebben wij het spel gespeeld met tekenen, uitbeelden en omschrijf het zonder het woord te noemen. Iedereen had van te voren een woord opgeschreven en die in de trommel gedaan en daar moest je dus jouw woord die je moest tekenen, uitbeelden of omschrijven uit grabbelen. Verbazingwekkend kwam het woord speen wel 10 keer voorbij haha.

En last but not least het luier verwisselen, ook dit gebeurt over het algemeen met babyshowers maar mijn moeder had natuurlijk gedacht ho even, we gaan geen normale luier van tegenwoordig doen. We doen een luier zoals ik vroeger heb gebruikt, eentje van stof en met veiligheidsspelden. Yep mijn team heeft er zo ongeveer 2 minuten over gedaan om uberhaubt te bedenken hoe we die luier om konden doen en helaas zelfs dan zou alles gezellig bij de beentjes er onderuit lopen, fail.

IMG_3503

We hebben nog lang nagekletst en nagedronken en als dank was er ook nog gezorgd dat iedereen dit leuke flesje met gekleurde gepofte rijst mee kreeg naar huis!

Een babyshower is heel leuk om mee te maken en het allerleukste om mee te maken is dat er iemand of meerdere mensen zo druk bezig zijn geweest om een babyshower voor je te organiseren en dat het ook allemaal ( hoe kan het ook anders) zo gezellig en geslaagd is!. Ik hoop dat het voor jullie ook een leuk klein overzichtje was van mijn zondag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: