Na een lange media stilte

Hoe schrijf je nou een eerste blog na een media stilte van wel anderhalve maand ( ja minstens anderhalve maand! is het dat ik voor het laatst heb geblogd). Ik begin maar gewoon weer en gelukkig zijn er her en der op de facebook pagina wel updates geweest en weten jullie als lezers (hoop ik) wel een beetje wat er rond speelt rondom The Love Bagage. Helemaal niks ergs hoor, voor het geval dat je al denkt he wat speelt er dan rondom The Love Bagage waarom het zo stil is. Nee hoor juist hele leuke dingen in het ‘echte leven’ gebeuren er allemaal rondom mij die mij dus het bloggen een beetje deden vergeten.

Mijn laatste blog is van 14 september, de leukste update was dat en de meest gelezen altijd in de week namelijk de – take away in my days-, ik vind het altijd wel leuk om te zien dat jullie als bezoekers, als lezers mijn persoonlijke blogs het leukste vinden en zo ook de altijd standaard blog op maandag de week in foto’s. Om maar even in getallen te praten, ik heb wel 10x zoveel lezers met een persoonlijke blog dan met een recept of iets anders, en ik zal jullie ook geen ongelijk geven want ook ik lees het liefste de persoonlijke blogs of vlogs van mensen want er is niks leukers dan in iemands leven te spieken toch?;)

Toen ik in september nog in Argentinië zat en dus de stilte kwam rondom mijn blog was dat rond het moment dat ik mij aan het klaar maken was voor de reis alleen naar Nederland. Het is best eng moet ik zeggen om ten eerste helemaal alleen weer te reizen ( Hoera voor de vliegangst!) Het  is ook eng om weer terug te gaan naar je thuis waar je al 1.5 jaar niet bent geweest, maar bovenal is het eng om weer thuis te komen na zo’n lange tijd met een baby in de buik en ouders en vrienden die daar alleen het ene en ander van mee hebben gekregen op de whatsapp en foto’s heen en weer maar meer ook niet.

Zoiets houd je bezig en zoiets neemt eigenlijk meer in beslag dan dat er uberhaubt nieuwe dingen in je opkomen om over te bloggen, er ontstaat dan een soort van writers block. Inspiratie is echt nergens te vinden of nouja nergens, je vind iets en begint met een paar zinnen en na die paar zinnen dwalen de gedachtes alweer af naar wat er gaat komen (in mijn geval zou komen in 2 week tijd). Dus ik heb zo’n beetje 17 concept berichten op de blog staan waar ik aan ben begonnen maar duidelijk aan te zien is dat mijn gedachtes afdwaalde. 17!! ideeën die ik online wou zetten.

En sja, zo zijn we anderhalf maand verder en geen van die 17 noch andere berichten zijn online gekomen. Geen take away in my days, geen recepten , geen zwangerschaps updates. He-le-maal niks! Het moge duidelijk zijn en nadat ik al bijna een maand weer in Nederland ben voel ik weer dat ik kan ‘ademen’ en langzaam weer de woorden weet te vinden en weer kan schrijven zonder dat mijn gedachtes afdwalen. En wat nog het aller leukste is, waar ik mij dus juist zo op verheugde toen ik wist dat ik naar Nederland ging is dat ik nu ‘toegang’ heb tot alle producten, aanbiedingen, hebbedingen die jullie ook kunnen halen! Ik heb een soort van back in business gevoel en dat is tof, dat is tof voor een blog en voor jullie als lezers ( hoop ik dan maar ;))

Till so far de media stilte.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: