Take away in my days

IMG_0219

Menn.. Eerst vlogen de weken te snel voorbij omdat ik nog een vliegticket moest boeken naar Nederland en ik dat liever ontweek ivm mijn vliegangst, en nu heeft Matias afgelopen woensdag voor mij geboekt (ik stribbelde nog net niet tegen maar keek wel met zenuwen naar het scherm) En nu vliegen de weken nog sneller tot oktober! Ik moet wel zeggen dat de weken nu vliegen met grotendeels fijne vooruitzichten dat scheelt weer! In ieder geval, vorige week had ik mijn 20 week echo en hebben we onder andere veel bloemen voor in huis gehaald, gezellig! Kijk je mee?

 

Maandag ♥

IMG_9967

Goedemorgen Maandag, het was lekker lente weer en ik nam een ontbijtje buiten. Echte wasa crackers met Beemster kaas en wat aardbeitjes. Yum!

IMG_9973

Ik word altijd op de hoogte gehouden door mijn ouders over Rocco en zo af en toe heeft hij ook zijn puber streken en dan moet ik zo lachen om de appjes die ik van mijn moeder krijg ( en vooral Rocco zijn onschuldige gedrag na het hele gebeuren) Ik ben benieuwd of onze kleine streken van Rocco gaat over nemen later ;)

IMG_9984

Matias en ik gingen in de avond bowlen nadat we Lelies hadden gekocht bij het tuin centrum, en YES ik had het eerste potje gewonnen en ja eerlijk is eerlijk, Matias won het tweede potje dus we hebben gelijk gespeeld, maar tuurlijk was ik trotser op dat ik een keer van hem had gewonnen ;).

Dinsdag ♥

IMG_9988

Ik had gister avond een lijstje gemaakt met wat ik allemaal af wou krijgen vandaag en morgen. Soms werkt dat iets beter om een lijstje af te werken in plaats van blind aan de slag te gaan. Ik begon de ochtend in ieder geval met wat havermout en fruit. Ik was happy want ik was om 10:00 s’ochtends rustig begonnen en om 14:30 was ik eigenlijk zo goed als klaar en had ik ook nog dingen gedaan voor morgen.

IMG_9992

Aangezien ik buiten het soppen en aan mijn blog werken niet veel meer had gedaan, en laten we eerlijk zijn ik dan gewoon in mijn lekkere pyjama/ joggings kleren rondloop. Heb ik ook geen foto’s gemaakt maar de foto van dit duo punotti stel kan niet ontbreken.

  Woensdag ♥

IMG_0011

Ook vandaag ging ik weer verder met schoonmaken in huis want bij ons is het sneller een troep dan dat het lang netjes blijft (helaas). Ik ben nu een beetje in de fase terecht gekomen dat ik om de 2 uur honger heb en het is lastig om dan niet aan de zoete of zoute dingen te gaan dus ik besloot dat ik maar wat groentes met dip (uit Nederland) tussendoor zou eten.

IMG_0036

En oke, 1 zoetigheid mag wel. Een lekkere stroopwafel met een grote kop herfst thee. Ik zit altijd even tussen het schoonmaken door tv te kijken, even rust en als ik dan herfst thee heb moet ik altijd aan thuis bij mijn ouders aan de keukentafel denken waar mijn moeder mij vaak opwachtte met een kop thee na schooltijd, en ja altijd 1 koekje en 1 snoepje mochten we dan bij de thee!

IMG_0037

Hebben jullie ook altijd dat als je een trap thuis hebt dat dat zo ongeveer de verzamelplek word van alle spullen die naar boven moeten maar je het eigenlijk altijd vergeet mee te nemen als je naar boven loopt? Goed in ieder geval dat is bij ons wel het geval en dat is vooral omdat het letterlijk in het midden van het huis staat en bij binnenkomst Matias vaak zijn rotzooi er neer gooit, en ik de was er op leg om mee te nemen naar boven. Ik had nu de trap eindelijk rotzooi vrij, geveegd en gesopt en dat is best een fijn uitzicht moet ik zeggen.

Donderdag ♥

IMG_0049

We gaan gewoon weer verder, of nouja Rocco gaat gewoon weer verder. Waar je maandag kon zien dat Rocco in de vijver was gesprongen en door het huis was gegaan, was hij nu weer in de vijver gegaan en had mijn moeder hem voor ‘straf’ aan de lijn aan de tafel gedaan, iets in de trance van op je plek voor straf. Ik had ze nog gewaarschuwd of Rocco wel rustig zat daar vast aan de tafel en nog geen 10 minuten later kwam er iemand achter de tuin langs en jawel je raad het al, trok Rocco de halve tafel mee inclusief de soep en borden die erop stonden, oeps.

IMG_0047

Terwijl ik mij klaar maakte voor vandaag scrubte ik mijn lippen met deze lipscrub van Lush in de smaak popcorn. Ik kan echt iedereen deze scrub aanraden voor als je snel last hebt van velletjes en het heeft ook nog eens een lekker smaakje! Je hebt gegarandeerd na gebruik voor 2 dagen kissable lips ;)

Voordat wij naar onze echo afspraak gingen besloten wij nog wat extra lelies te kopen. Toen wij naar het tuincentrum toe reden waren alle schoolkinderen net vrij en was het overal druk op straat, terwijl wij reden zei Matias ineens hé daar is iemand gevallen en toen ik om keek zag ik inderdaad iemand op de grond liggen met mensen erom heen maar zo op het eerste gezicht leek het niks ergs te zijn. Toen wij terug kwamen van het tuin centrum, nog geen uur later. Reden wij dezelfde weg terug en bleek het meisje die wij zagen liggen te zijn overleden want er lag nu een wit doek over haar heen (maar half lag het over haar heen want we zagen haar halve gezicht nog) en de stuk stoep was afgesloten. We hebben het later op het nieuws opgezocht en het meisje bleek 20 jaar oud te zijn en ze voelde zich ineens niet lekker en viel toen neer en is dus ter plekke overleden. Ik kreeg wel even de rillingen toen ik dat las omdat we het dus zagen toen het blijkbaar net was gebeurd en wij dachten dat er niks ergs was en zo een uur later blijkt dat het dus ging om iemand die dood was/ging.

IMG_0058

Goed na de toch wat rare ervaring moesten wij naar de echo voor de 20 week, jemig wel gek hoor hoe snel alles gaat! Ik besef het nog steeds niet helemaal omdat ik eigenlijk nog niet echt een buikje heb dus ik val nog niet op als zwangere, ook bij mijzelf niet haha. In ieder geval was alles goed en bleek dat Friko ( oh god, jullie gaan denken friko? Ja dat is de bijnaam en ik zal in de nieuwe update van mijn zwangerschap vertellen waarom) druk aan het bewegen was en zelfs om een lange hartslag te luisteren het teveel bewoog. Lekker actief dus ;)

IMG_0066

En agh als het actief in mijn buik was, dan ging deze moeke ook maar even actief spelen op de playstation met COD advanced warfare?. Ik speel altijd dat ik zombies moet neerschieten en ja i like it! Helaas hebben we nu nog maar 1 controller en moeten we dus om en om spelen. Met de ps3 speelde Matias en ik altijd samen als een team en dat was veel leuker.

Vrijdag ♥

IMG_0076

Goedemorgen vrijdag! Bijna weekend. Ik ging even naar de supermarkt om nog iets te halen voor de monchou taart die ik wou maken vandaag en wat extra fruit omdat we daar altijd zo snel doorheen gaan. Terwijl ik afrekende scande de man van de kassa deze doos met zakjes poeder voor multivruchten drank en ik dacht dat het een of andere actie was dat je bij een bepaald bedrag een zakje gratis kreeg want ik zag bij elke kassa deze zakjes staan. Toen hij ze ook aan mij gaf keek ik al helemaal verbaasd en toen ik thuis de bon checkte zag ik ineens dat ik er gewoon 4 euro voor had betaald, lekker dan haha! Blijkbaar dacht de meneer dat het bij mijn boodschappen hoorde maar ik doe dus niks met dat soort dingen, vooral omdat het alsnog uit veel suiker bestaat haha. Ik heb ze aan Matias mee gegeven voor op de club omdat het zondag kinderdag was daar en ze allemaal wat mee moesten nemen voor de kinderen dus agh kwam het toch beetje goed uit ;)

IMG_0079

Oké heel uniek zo’n foto. Ik ben normaal niet zo van het openlijk showen van mijn zwangerschap betreft groei van de buik of dergelijk. Ik vind het leuk om het met mijn ouders en vriendinnen te delen maar hoef het niet allemaal op social media met foto’s, vooral omdat ik zelf niet zo van de baby spam van anderen ben en dus wil ik er zelf al helemaal niet zo’n een zijn. In ieder geval om jullie een beetje een idee te geven waarom ik nog steeds niet aan het idee van zwanger zijn gewend ben. Dit ben ik 20+ week zwanger en het lijkt er meer op alsof ik gewoon een lekker extra large menu bij de MCDonalds heb gehad al zeg ik het zelf haha. Ik ben benieuwd hoe ik de komende weken ga groeien!.

IMG_0090

En aangezien ik dus nog niet echt gegroeid ben kan deze heerlijke monchou taart er ook wel bij! Naar recept van mijn tweede moeder oftewel mijn voogd moeder ;) Het recept zal snel online komen alhoewel ik nu wel een halve taart moet fotograferen want bij het typen van deze foto diary is al meer dan de helft ervan op. oepsie (maar zo lekker!)IMG_0103

Matias had asado op de club dus at ik alleen. Ik maakte iets wat verantwoorde zoete aardappelfrietjes en om eerlijk te zijn kunnen die nog lekkerder dan gewone frietjes zijn. Strooi er kruiden van de patatkraam de Belg ( bekend voor alle Groningers) overheen en smullen maar.

Zaterdag ♥

IMG_0135

Ik was vandaag iets wat moe en liep te sloffen in mijn pyjama. Tussen de siësta door at ik natuurlijk een stukje monchou taart. Ik kan hier de hele dag wel op leven !

IMG_0152

Ik ben al een hele tijd op zoek naar een iets wat andere kleur om mijn haar te verven straks in Nederland. Ik wil iets donkerder gaan en van het compleet blonde af. Ik denk na lang zoeken ik eindelijk de haarkleur/stijl heb gevonden die ik wil hebben! Ik ben gek op de assige/blond/grijze kleur en ik vind de donkere ‘uitgroei’ oftewel de kleur bovenop ook super vet!! Ik vind bij mijzelf het blond die wat gelig is echt verschrikkelijk en ik laat mijn haar altijd blond verven zonder warme tonen erin maar het word toch altijd snel weer natuurlijk warm en ik heb nooit echt buiten de ‘lijntjes’ gedacht qua kleuren ondanks dat ik altijd gek was op de grijzige kleur. Maar ik weet nu zeker dat ik voor deze stoere grijs blonde kleur wil gaan. I love it!

Zondag ♥

IMG_0168

Meeehhh 08:00 s’ochtends en dat op een zondag terwijl ik om 02:40 ongeveer lag te slapen. En als ik eenmaal een keer reageer op mijn whatsapp blijft vaak mijn groepsapp doorpraten dus dan is dat lastig negeren ook al is het vroeg bij mij en laat bij hun haha en nee ik negeer ook niet zomaar mijn whatsapp hoor ;)

IMG_0179

Ik bleef wakker in bed tot ongeveer 10:00 en daarna sliep ik nog een uurtje voordat ik er echt uit ging. Ik ontbeet met een omelet met ham en kaas, avocado en wat pikante saus. Heerlijke combinatie en echt het proberen waard!

IMG_0182

Ondertussen werd ik natuurlijk weer op de hoogte gehouden van Rocco en zelfs met regen de hele dag lopen mijn ouders nog in het bos. Rocco die zo heerlijk blond is, is natuurlijk makkelijk vies te krijgen en dat vind hij helemaal niet erg ;) gewoon weer schoon spoelen in het water.

IMG_0180

Heerlijk in de regen alsnog het water in bij het Mensinghe bos. Gooi die bal nou maar denkt Rocco.

IMG_0220

Wij gaan ondertussen even naar een koffie tentje om wat koffie te drinken en even buiten te zijn en owja sportieve badkleding te kopen want ja ja, ik ga zwemmen en moet dan verplicht badmuts, brilletje etc op. Matias zwemt er al om sterker te worden in zijn been na de operatie en ik ga nu ook mee om in beweging te blijven.

IMG_0210

We sluiten het weekend af met een lekker zonnetje en wat drinken buiten. Geen ijs dit keer ( waar mijn ouders wel weten dat er lekker ijs te krijgen is) maar wel genoten!

Hebben jullie leuke plannen voor aankomende week? Till next time allemaal.

Eén opmerking over 'Take away in my days'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: