Dilemma’s in de supermarkt

Je kent het wel, je moet of even snel naar de supermarkt en hoopt dat het rustig is of je gaat ’s ochtends vroeg al heen voor je weekboodschappen om er zeker van te zijn dat alles net is aangevuld. In ieder geval er gebeurd altijd wel iets waarvan je diep zuchtend door de supermarkt loopt of er net uit komt. Supermarkt dilemma’s , herken jij ze?

  • Je karretje. Het begint al vanaf het begin dat hij vast zit aan de andere karretjes en je krijgt hem met geen mogelijkheid eruit, of je hebt een mank karretje waarvan je rechterwiel naar links gaat terwijl je linkerwiel naar voren wilt.
  • Ehh, sorry, pardon, mag ik er langs.  Precies waar die mevrouw zo uitgebreid de pakjes staat te bekijken moet jij langs en precies waar haar karretje voor staat moet jij je ice tea pakken. Sorry mevrouw mag ik even u karretje aan de kant schuiven? Sorry mevrouw wilt u even opzij gaan voor mij? Hoort ze het niet dan er maar proberen tussen te wurmen.
  • Vanavond ga ik sushi maken! Maar waar is de sushi rijst nou weer gebleven, kijk ik nou verkeerd of staat het er echt niet meer ? En waarom is er geen zalm meer, en al die avocado’s die ik wil zijn ook allemaal zo hard als een steen of zo zacht als wat. Oké fijn, schijnbaar zit sushi er niet in vanavond, dan nog maar een uur rond dwalen in de supermarkt om ter plekke te bedenken wat er gekookt moet worden vanavond.
  • Net misgrijpen. Heeft nou serieus diegene voor jou de laatste croissantjes gepakt? Die lekkere verse heerlijke geurende croissantjes die je zo graag mee wou nemen voor onderweg? Yep helaas pindakaas.
  • de rij bij de kassa. Zul je net zien, zodra jij haast hebt staat er een giga rij en zit er een niet al te snelle kassa juffrouw.
  • Jij hebt de strategie maar de ander voor jou niet. Mijn moeder is snel, en met snel bedoel ik rap de boodschappen op de band zetten en ze weer in haar kratje terug zetten. Ik heb het een en ander geleerd van haar en heb ook zo mijn strategie, maar het overkomt mij altijd dat degene voor mij tijdens het betalen ‘voor’ de kassa blijft staan en er zo voor zorgt dat ik niet mijn spullen op de band kan zetten. –Zeg meneer wilt u misschien ook ‘achter’ de kassa gaan staan? Ik wil namelijk snel weer verder-
  • Fruit meenemen en vrolijk je zak vullen met mandarijnen en grijp je net blind in een rotte mandarijn. Zo’n eentje waar je hele duim in de vieze zachte schil verdwijnt. Bah!

Heb jij ook zulke dilemma’s net als ik? of winkel jij gewoon rustig in de supermarkt zonder enige irritatie?.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: