10 Food confessions

IMG_2370

Ik zag de 10 food confessions oftewel 10 eet gewoontes voorbij komen bij gewoonwateenstudentjesavondseet. Vervolgens zag ik het overal op instagram voorbij komen bij alle foodie lovers en ik heb er veel gelezen met plezier. Aangezien jullie zo langzamerhand wel weten dat ik wel van de tags/ vragen invullen ben heb ik deze ook weer met plezier voor jullie beantwoord. Of nouja beantwoord, ik heb 10 eetgewoontes van mij op een rijtje gezet. Lees je mee?

  1. Ik ben gek op augurken. Zo gek dat ik zelfs in de eerste klas op de middelbare school  met sinterklaas een pot augurken kreeg.
  2. Ziekenhuis eten zou ik nooit door mijn strot krijgen, zodra ik het al ruik denk ik gadverdamme en zie ik al voor me hoe het bereid word of hoelang het in de magnetron staat te wachten.
  3. Vroeger haatte ik champignons, gorgonzola en basilicum. Nu hou ik er van
  4. Vlees met vet, vetrandjes zijn een NO-GO bij mij. Als ik een stuk vet ontdek aan mijn vlees snijd ik er minstens een kilometer om heen.
  5. Na het stappen is het standaard bij max een patatje oorlog en een frikandel speciaal. En Matias die nooit wilt maar vervolgens het van mij jat.
  6. Ik maak altijd een week lijstje met wat we gaan eten maar ik kan zo midden in de week iets totaal anders willen en zo schuift mijn lijstje continue op
  7. Ik kan nooit ‘goed’ eten bij ‘opa’s en oma’s ‘ thuis. Sla me, maar op een of andere manier heb ik altijd het gevoel dat het eten muf smaakt of ruikt of dat het oud is. En ja dat had idee haalde ik vroeger al in m’n hoofd bij mijn oma! Mijn andere opa en oma haalde gelukkig vaak chinees ;)
  8. Ik eet gerust een heel ( big tasty) menu als iemand mij een uur nadat ik al heb avond gegeten vraagt of ik mee ga naar de MCDonalds.
  9. Aardappelen, daar hoort mayonaise bij. Gebakken, gekookt,gepureerd, het hoort altijd, punt uit.
  10. ik nam vroeger  zo een hap uit mijn kaasblok als ik geen zin had om plakjes  te schaven, en om eerlijk te zijn ik heb het vorige week nog gedaan maar dat was om mijn oude Nederlandse kaas te beschermen tegen anderen zodat de kaas alleen voor mij is.

Dit waren mijn iets wat gekke food confessions, ik ben heel benieuwd of jullie ook gekke of juist leuke confessions hebben rondom eten. Laat het me weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: