Update

Ik ben werkelijk 5 hele werkdagen, een hele werkweek dus niet online geweest op mijn blog.        Ik ben ziekenhuizen in en uit gelopen, mri scans gemaakt, en vooral veel gewacht. Nee ik heb het niet over mijzelf maar over Matias die zoals velen van jullie volgers al weten geopereerd moest worden vanwege een gebroken kuitbeen.

De afgelopen week stond in het teken van mijn schoonouders hier ontvangen, met Matias naar het ziekenhuis voor gesprekjes, onderzoeken, mri scans en noem maar op, alles ter voorbereiding van zijn operatie. En afgelopen maandag en dinsdag heb ik zo ongeveer 24 uur lang besteed in het ziekenhuis. Ik sliep dan wel thuis de nacht van maandag op dinsdag maar ik was meer wakker en met Matias aan het praten dan dat ik sliep.

Ik was moe, Matias en ik waren samen moe. Want als iemand geopereerd word is ook degene naast de geopereerde moe. Je moet iemand helpen met op staan, met drinken en eten pakken, douchen! Ja zelfs douchen want staand douchen gaat niet, medicijnen halen, ervoor zorgen dat mijn schoonvader snel wat kon eten zodat hij de nacht bij Matias kon doorbrengen in het ziekenhuis, papieren ophalen voor medicijnen of krukken, en het hele huishouden gaat ook gewoon door. Wassen, koken, schoonmaken alles blijft komen ;)

Dus nu welgeteld 2 dagen na Matias zijn operatie en hij ‘pijnvrij’ is en niet meer continue zucht van de pijn kan ik ook weer de computer open doen en mijn ding doen. Ik kan rustig zitten en niet alert zijn of mij moe te voelen omdat ik iemand naast me heb liggen in de nacht die continue draait en zucht van de pijn. Ik kan weer rustig nadenken over wat ik wil gaan koken of bakken en waar ik anders over kan schrijven, en dat vind ik heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: