Take away in my days

Jullie zullen wel hebben gemerkt dat sinds vrijdag ik stil ben geweest online. Het is niet levens bedreigend maar het zorgde er even voor dat ik druk in huis was in plaats van online. Matias belde mij afgelopen vrijdag met : schrik niet schat ( dat doe je dus dan wel Jones ;) ) maar ik heb weer een ongeluk op training gehad. Hij heeft afgelopen training zijn kuitbeen gebroken en we wachten nu op de mri of het alleen zijn kuitbeen is of dat er ook iets met zijn enkel is. Van zijn kuitbeen weten we sowieso dat het gebroken is. Na de mri moet hij geopereerd worden dus ja afgelopen oktober Colombia valt een beetje in de herhaling. Desalniettemin vanaf nu ben ik weer terug online en we beginnen zoals altijd op maandag met de week in foto’s! Kijk je mee?

IMG_6060

Maandag

 

IMG_5846We kwamen natuurlijk vandaag terug van Chili en onderweg was het af en toe prachtig om naar buiten te kijken.

IMG_5871De makeup buit moest natuurlijk op de foto gezet worden. Niet heel veel ( mijn ouders hadden vast veel meer verwacht haha) maar ik ben zo blij met mijn urban decay palette en mijn nieuwe mac lipstick. En de simpele dingen van essence en catrice zijn zo fijn als je het normaal niet kan kopen in Zuid-Amerika ( maar wel in Chili dus!)

Voor de rest waren we aardig moe vandaag omdat we vannacht om 04:00 weg gingen uit Chili en moest Matias ook nog trainen. In huis werd er niet veel uitgespookt behalve op de bank hangen en wat slapen.

dinsdag

IMG_5904

We gingen vandaag boodschappen doen want veel was er niet meer in huis. Ik wou vlaamse stoof maken dus ik moest stoofvlees hebben en we raken altijd in de war in de supermarkt wat voor vlees we moeten hebben dus ik zocht het maar alvast van te voren op.

IMG_5918

Ik was ondanks dat het een dag te laat was in mooi oranje gekleed. Een nieuwe top uit Chili die goed samen ging met mijn gouden/oranje nikes ( die eigenlijk voor het sporten zijn)

IMG_5932 Ik speelde ’s avonds nog wat met mijn nieuwe oogschaduw palette, niet dat je er veel van ziet ’s avonds maar agh gewoon even de kleurtjes uit proberen

Woensdag

IMG_5941                             Het word bijna standaard op woensdag dat ik een foto van mijn moeder doorgeappt krijg dat ze samen met mijn opa is. Nu had hij heel lief een wijn gehaald in de supermarkt en kijk eens waar de wijn vandaan komt? Juist San Juan!

IMG_5953                       Hoe krijg je mij geheid aan het huilen van het lachen. Nou door het verhaal wat mijn moeder vertelde over Rocco. Af en toe is onze Rocco zo heerlijk letterlijk blond. Ik zag het al helemaal voor mij dat Rocco tegen een dichte onbekende auto aansprong omdat hij te enthousiast was om te gaan lopen haha

IMG_5961                     We aten voor lunch een keertje niet warm maar lekkere pistoletjes met zelf gemaakte filet americain, yum het was erg goed geslaagd vond ik en ik proefde even de filet americain van de appie heijn ;)

IMG_5971                         En ’s avonds stond de vlaamse stoof op het menu.  ik heb het vaak op verschillende manieren gemaakt maar deze keer was het perfect! Het is soms wel jammer dat we omgekeerd seizoen hebben anders zou de stoof zeker op de blog komen.

Donderdag

IMG_5977                            Goedemorgen broer en hond! Rocco lust ook wel wat koffie.

IMG_6002                         Ik filmde vandaag de Candy Haul dus ik mocht eindelijk alles proeven. Als ik alles al had geproefd voor het filmen zou het niet leuk meer zijn dus dat wou ik spontaan houden.

IMG_6017  Ook probeerde ik mijn nieuwe mac lipstick uit. Hij heet Ruby woo en het is mijn eerste echte rode kleur. Ik heb heel veel donkere kleuren van mac maar die zijn meer voor in de herfst/ winter. Ik denk dat ik met ruby woo een nieuwe favoriet heb gevonden!

IMG_6021 En ja na makeup hoort soms ook het totaal tegenovergestelde. Ik ging lekker douchen en nam een maskertje die ik uit Chili mee had genomen. Even ‘me time’

Vrijdag

IMG_6024 Op de vroege ochtend ( in Nederland) hadden deze 2 boeven een knuffel gesloopt. Rocco maakt nooit knuffels stuk maar samen met puck trekken ze er aan en dan sja.. krijg je knuffel sneeuw in huis.

IMG_6048 En toen belde Matias mij dus met – schrik niet schat maar..- Ja een ongeluk op training dus en gelijk iets gebroken. Met andere woorden dikke shit dus, want het vooruitzicht is met de operatie minimaal 3 maanden eruit.

Mijn avond of nouja mijn dag bestond dus verder uit het helpen van Matias en vooral thuis op de hoogte houden hoe en wat. Team genootjes die langs kwamen en beneden een ‘slaapkamer’ creëren want Matias kon de trap niet op komen.

Zaterdag

IMG_6061Nou dit is dus wat er gebeurd tussen die twee en waardoor het spontaan begint te sneeuwen in de woonkamer bij mijn ouders

IMG_6069                        Hallo Jones, hallo teentjes. We wachten rustig af en Matias moet erg stil zitten voor zijn doen.

IMG_6085 Ik had een skype date met Josee en Karianne, ( charming trouwens Josee haha) mijn lieve vriendinnetjes en we hebben meer dan 2 uur gekletst met elkaar. Nouja kletsen, het was alsof we even weer bij elkaar in de woonkamer zaten te ‘chillen’

Vaak schiet het skypen met thuis er bij in omdat je toch al de hele dag op de whatsapp zit en als je op skype zit, zit je toch een soort van vast aan je computer en kan je niet echt je dingen doen in huis bijvoorbeeld. Desalniettemin zijn dit soort dingen altijd heel gezellig en geniet ik dubbelop.

Zondag

IMG_6136  Zondag begon ’s nachts al omdat we de boks wedstrijd van Mayweather en Pacquiao gingen kijken. Ondanks dat ik nooit boksen kijk was hier zoveel promotie omheen dat ik het toch een soort van moest zien. Ik was voor Pacquiao omdat hij veel aardiger was en tenminste lachte, daarentegen Mayweather noemt zichzelf ‘the money’ en het enige wat hij kan doen is op instagram showen met al zijn geld ( ja echt letterlijk zijn geld showen) hoe iemand zijn rug wast, zijn privé jets noem het maar op. Nee ik vind Mayweather verschrikkelijk en ik vond het dan ook echt een slechte beslissing van de jury dat Mayweather na 12 rondes won terwijl het enige wat hij deed was rond rennen en zijn ellebogen gebruiken. Not done!

IMG_6138  Ghehe ook wij deden even aan boksen met onze bitjes van kauwgum.

IMG_6160                                            Voor de rest van vandaag hebben we niet veel gedaan. Ik heb het huis gesopt want met de ‘slaapkamer’ beneden moet het toch wel luchten en fris gehouden worden. Ook ging Matias voor het eerst letterlijk op handen de trap op om te kunnen douchen ( zittend op een stoel , zak om zijn been en ik de haren wassen). Ook vroeg ik mijn vader om foto’s van onze vakantie naar Amerika want deze week staat TLB geheel in het teken van Amerika! tuurlijk vond mijn vader nog veel meer foto’s zo o.a. deze foto van mijn diploma uitreiking bij detailhandel. Hier was een van de 2 keren dat ik mijn Guess by Marciano jurk aan had.

Aankomende week gaat een drukke week worden met vannacht om 03:00 de mri voor Matias, zijn ouders komen en als het goed is word Matias ook geopereerd deze week. Het word dus gaan en staan en we gaan zien hoe het allemaal gaat verlopen. Till next time!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: