Take away in my days ( verlaat)

Een hele gezellige take away in my days al zeg ik het zelf! Waar we een onwijs leuk weekend hebben gehad en weer een nieuw land, nieuwe ervaring opgedaan hebben. Kijk je mee?

IMG_5531_2

Goedemorgen maandag! Ik ging vandaag naar de supermarkt toe om wat kleine dingetjes te halen en ik besloot weer een keer voor een eyeliner te gaan, maar jemig wat blijft dat rotwerk!

IMG_5534_2 Toen Matias thuis kwam was ik Jurassic Park aan het kijken. Net zoals vroeger en i love it!

IMG_5532_2 Nadat we hadden geluncht en ik nog steeds Jurassic Park aan het kijken was vond Matias het blijkbaar wel welletjes en nam hij een siesta. Mijn film was niet interessant genoeg voor hem.

Dinsdag

IMG_5543           Ik word nog steeds elke dag up to date gehouden over Rocco en hij mocht nu niet naar binnen omdat mijn moeder net had schoon gemaakt. Hij lijkt wel Huge hier hoor! In december was of leek hij veel kleiner haha.

IMG_5567 Ik filmde deze dag en zijn de foto dus niet echt iets nieuws. Ik had kip met en ras el hanout marinade op het menu staan en het smaakte erg goed al zeg ik het zelf.

Woensdag

IMG_5613Gaap goedemorgen woensdag! Deze foto ging op de app naar mijn moeder want die was ( zoals vaak) samen met mijn opa op pad en wat aan het eten.

IMG_5612             En ik kreeg natuurlijk ook een foto terug van mijn opa die heerlijk aan de asperges zit. Ik was jaloers! Het asperge seizoen mis ik altijd net.

IMG_5618Matias en ik haalde vandaag nog de ‘grote’ boodschappen want we hadden vrij weinig meer in huis. Nou hoefde ik nog net niet zo’n grote aardappel, ik heb nog nooit een aardappel zo groot gezien haha

IMG_5622 Natuurlijk konden we het koffie tentje die naast de supermarkt zit niet weerstaan. Als je in Zuid-Amerika een cappuccino wilt dan moet je een koffie met melk bestellen anders als je dus om cappuccino vraagt krijg je compleet iets anders!

DonderdagIMG_5644_2 Vaak eet ik pas iets als Matias thuis komt en dat was vandaag ook het geval. Ik at voor mijn ontbijt en lunch dus een versie op de traditionele tricolore salade ( origineel is – tomaat, basilicum, mozarella- ) Ik maakte de salade met aardbeien, gedroogde tomaatjes, rucola en brie. Yum!

IMG_5647_2 Ik smelt echt bij dit soort foto’s van Rocco. Van pups af aan liep hij al overal achter je aan en lag hij het liefste bij je. Dat doet hij nog steeds en af en toe is het net een kind.

IMG_5653 Het kon gebeuren dat papieren die we morgen zouden krijgen voor Chili te laat zouden zijn dus moesten we voor de zekerheid een plan b zoeken. We kozen ervoor als er iets niet goed zou gaan we naar een hotel wouden in Mendoza waar je niks anders hoefde toe doen dan relaxen en genieten.

Vrijdag

IMG_5687 Vrijdag waren we op weg naar Stefano en Melanie voor het weekend in Chili. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar Chili en het was ook ‘spannend’ om Stefano na een jaar en Melanie na 3 jaar weer te zien!

IMG_5701 De camera voor de vlogs en een kaart omdat onze tomtom het niet goed wou doen. Het is heel gek maar als we de kaart van Chili erop zette wou de tomtom niet navigeren vanuit Argentinie.

IMG_5733 Stefano, Bruno, Matias en ik ! We werden natuurlijk onthaald met een echte barbecue en pisco sour ( google het maar, typisch Peruaans en Chileens) Voor de rest van de avond hebben we heel veel gepraat en was de vader van Stefano en Bruno er ook nog bij. Zo gezellig allemaal!

Zaterdag

IMG_5740 We verbleven bij Stefano thuis en hadden dit uitzicht vanuit de slaapkamer. Je ziet het niet goed maar we keken een deel uit op de stad. Dit is echt heerlijk wakker worden.

IMG_5752 Stefano moest concentreren met de club omdat hij zondag zou spelen, voordat hij weg ging gingen we met zijn allen ergens wat eten. We zaten op een prachtig dak terras

IMG_5758 Ik had een pasta salade met olijven, basilicum, rucola, geitenkaas, pasta en zonnebloem pitjes en hij was zo ontzettend lekker! Normaal ben ik niet zo van pasta salades en ik wist ook eerst niet dat er pasta in zat maar dit was echt de lekkerste pasta salade ever.

IMG_5763 We deelde met z’n allen een sushi toetje. Leuk bedacht maar het at wel wat lastig complete ijs sushi’s

IMG_5770 Nadat Stefano was afgezet bij het hotel gingen Melanie en haar dochter, Bruno, Matias en ik de stad in. Ik was trouwens mijn mascara vergeten dus ik liep het hele weekend met een blote billen gezicht rond haha. Ik ben echt verliefd geworden op Santiago. Stefano zei altijd dat Chili de Europa van Zuid-Amerika is en hij heeft helemaal gelijk. Het is er zo leuk en er is zoveel! er zijn zelfs winkels/ producten die niet eens in Nederland te koop zijn maar alleen in Amerika, en laat ik nou net gek zijn op Amerika ( en Europa ;) )

IMG_5779 Dit was een van mijn aankopen die je niet in Nederland kan kopen. Urban Decay het naked palette 3 ( ik heb er al over geschreven op de blog) Ik moet alleen nog nummer 1 hebben en dan is mijn palette ‘collectie’ compleet!

We hadden veel geshopt en rond gelopen zaterdag en besloten s’avonds sushi te bestellen en ‘thuis’ te blijven waar we de hele avond met Melanie hebben gekletst.

Zondag

IMG_5791  We gingen vandaag nog naar 1 shopping waar een grote Jumbo ( supermarkt) zat. Toen we naar binnen liepen zag ik direct Lush, wat zeg je? Lush?! Yes Lush is zo fijn met bruisballen en scrubs etc. Alles is natuurlijk en niet geheel onbelangrijk heel leuk. Je hebt bruisballen met glitters, duizenden kleurtjes noem maar op. Wij kochten een scrub, lip exfoliant in de smaak popcorn en een sea salt hair spray.

IMG_5794 We konden Starbucks natuurlijk niet overslaan al was het alleen maar om de bekers te bewaren ( leuk voor DIY, filmpjes) Ik had niet zoveel zin in koffie dus ik nam de groene ijs thee.

IMG_5798 Nadat ik helemaal los was gegaan bij Jumbo gingen we naar Stefano zijn vader en zijn vriendin waar we uitgenodigd waren om te lunchen voor de voetbal wedstrijd aan. We zaten heerlijk in de tuin en aten een van de lekkerste empanada’s die ik ooit heb gehad.

IMG_5804 En toen was het tijd voor voetbal. Het hele stadion was vol en wat een sfeer was er! In Groningen was het voor het laatst dat ik zo’n sfeer heb meegemaakt en zoiets maakt voetbal zoveel leuker om naar te kijken.

IMG_5834 Na het voetbal gingen we weer terug naar Stefano zijn huis waar we sushi ( ja alweer) hebben gegeten en weer gezellig hebben gekletst. Daarna was het tijd voor ons om de spullen te pakken want we zouden vannacht om 04:00 terug gaan rijden naar San Juan. Helaas pindakaas want ik ( wij) hebben ontzettend genoten in Chili en ik zou het totaal niet erg vinden als Matias hier zou gaan spelen haha, ik zou het zelfs super leuk vinden!

Dit was mijn week alweer. Iets verlaat op de blog maar toch nog gekomen, ik kon jullie deze bijzondere week natuurlijk niet onthouden. Till next time!

liefs_Fotor

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: