Een nieuwe blog, een nieuwe start

ik zit denk ik al zo’n beetje sinds een uur naar het scherm te staren. Op het scherm staat mijn nieuwe blog open, nouja mijn nieuwe blog. Mijn nieuwe website. En ik blijf maar denken hoe ga ik mijn blog zo leuk mogelijk maken.

Ik wil hier niet mee zeggen dat het mij alleen gaat om dat ik dingen schrijf die alleen andere leuk vinden, nee ik wil schrijven wat ik leuk vind maar ik wil ook groeien. Zo ben ik nu dus van blogspot naar een echte eigen site gegroeid. Maar ik wil meer groeien, ik wil groter worden en continue bruisende energie hebben om over dingen te bloggen.

Koken en de recepten online zetten waren voor mij iets wat ik onwijs leuk vond ( en nog steeds vind) maar het was ook iets wat veilig was. Ik hoefde niet te bloggen over makeup-outfit-lifestyle dingen met het risico dat mensen ( bekend en onbekend) misschien over mij zouden oordelen of dat ze zouden zeggen – jemig heb je die gezien?! -. Ondanks dat ik het onwijs leuk vind makeup-kleding-lifestyle wou ik er gewoon nooit over schrijven vanwege het bovenstaande genoemde.

Maar sinds ik mijn eerste vlog online heb gezet (waar ik overigens dood zenuwachtig over was) kreeg ik zoveel leuke reacties en ook bij mijn enquete kreeg ik alleen maar positieve antwoorden dat ik besloot dat het tijd was met mijn nieuwe blog om ook mijzelf meer ‘los’ te laten en niet bang te zijn voor andermans reacties. Ik blog tenslotte voor het grootste deel omdat ik het leuk vind en het is al heel leuk dat andere mensen ook leuk vinden waar ik over schrijf. Dat men daadwerkelijk dingen maken van de blog en dat ik elke dag weer leuke reacties krijg op de Facebook pagina. Is het niet leuk voor anderen of denken ze wat ziet die er belachelijk uit? Dan maar pech. Ik moet maar zo denken: ik woon toch heel ver weg dus veel zal ik er niet van mee krijgen ;)

Ik bruis van de energie, mijn site staat te wachten op de vele posts die gaan komen, ik ga vooruit en The Love Bagage gaat stapje voor stapje ook met mij mee!.

liefs_Fotor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: